Shipment & Return

ALTIJD GRATIS LEVERING BOVEN €60
Alle aankopen boven €60 op www.doggydeluxe.eu worden altijd GRATIS geleverd binnen Nederland & België.

Onder €60 is de verzendkost binnen België €6,90 en binnen Nederland €8,80

VERZENDING
Aankopen van standaard items op www.doggydeluxe.eu worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Aankopen van gepersonaliseerde, opmaat gemaakte, limited edition en zelf samengestelde items items worden binnen 1 tot 7 werkdagen verzonden.

De Levering duurt gemiddeld 48u tot 72u voor BE en NL, Europa 1 tot 2 weken en wereldwijd 2 tot 3 weken.

Ben je niet thuis op het moment van aanbieding, dan laat de postbode een bericht achter in jouw brievenbus met de melding dat je het pakje vanaf de volgende dag kan afhalen in het postpunt bij jou in de buurt of bij de buren.

TERUGZENDEN
Voldoet de mode-accessoire niet aan je wensen? Geen probleem, je kan de goederen binnen 14 werkdagen na ontvangst terugsturen en dit mits overhandiging van uw bestelbon en de leveringsnota van de verzendingsdienst. Na controle van het artikel storten wij het volledige bedrag exclusief verzendkosten terug. U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen.

OPGELET!!
Gepersonaliseerde, opmaat gemaakte, einde reeks, zelf samengestelde  of LIMITED EDITION artikelen kunnen niet omgeruild worden!

Retouradres:
– op aanvraag via e-mail samen met het retourformulier -> hello@doggydeluxe.eu

OPGELET!!

Bij het ruilen of retouren van een zending moet er altijd een retour formulier meegestuurd worden! Ook dit kan je aanvragen via mail.